Heist-op-den-Berg

Café ’t Hoekske = Wereldberoemd in Heist

Met trots kan ik zeggen dat ik wereldberoemd ben in Heist. Als ik mezelf voorstel, zeg ik altijd: “Ik ben Ingrid en ik sta al 37 jaar mee in ’t Hoekske”. Dat klinkt misschien lang, maar de tijd is voorbij gevlogen dankzij de geweldige sfeer en de fantastische mensen waarmee ik elke dag mag werken. Samen met 8 andere eigenaars vormen we een hechte groep die elkaar door en door kent. Iedereen weet precies wat zijn taken zijn en dat zorgt voor een vlotte samenwerking.

Wat begon als een droom is uitgegroeid tot een plek waar iedereen graag komt voor een frisse pint, een lekkere kop koffie, een gezellige babbel of onze heerlijke huisbereide tapas.

Ik geniet elke dag met volle teugen van mijn werk in ’t Hoekske. De band die ik met mijn trouwe cliënteel heb opgebouwd, voelt als een tweede familie. Ons terras is altijd een populaire plek waar mensen samenkomen en genieten van de goede sfeer.

Voor mij is horeca meer dan een beroep, het is mijn passie. Als jong meisje werkte ik in een dancing en ontdekte ik het bruisende uitgaansleven. Horeca heeft me altijd al aangesproken en ondanks de wens van mijn ouders om juwelier te worden, koos ik mijn eigen pad en ben ik mijn hart gevolgd.

Persoonlijk geniet ik het meest van een perfect getapte Cristal pint en onze heerlijke huisbereide tapas. Dit is een succesformule die we al jaren hanteren en waar onze klanten keer op keer van genieten.

Ook de braderij en het zomerterras zijn jaarlijks een groot succes waar we met trots aan deelnemen. En laten we vooral niet vergeten om te genieten van Café Congé tijdens de zomer.

Proost op nog vele mooie momenten samen in Café ’t Hoekske! Bergstraat 2A.